نمایندگی فروش دستگاه نانوایی آذریاپ

دستگاه نان سنگک بدون شاطر در مشهد خراسان رضوی

نانوایی

زمان مطالعه 1 دقیقه

دستگاه نان سنگک بدون شاطر در مشهد خراسان رضوی

دستگاه نانوایی سنگک از جمله دستگاه‌های پراستفاده در نانوایی‌ها به شمار می‌رود و براساس اندازه و امکاناتی که دارد قیمت دستگاه نانوایی سنگک متفاوت است. دستگاه نانوایی سنگک بدون شاطر دستگاه صنعتی محسوب می‌شود که با کاهش دخالت نیروی انسانی به تولید نان می‌پردازد.

این دستگاه قسمت‌های متنوعی دارد و شامل مخز خمیر، میکسر، شاطر اتوماتیک و فر می‌شود. دستگاه نانوایی سنگک به صورت دستی، نیمه اتوماتیک و اتوماتیک وجود دارد. تنور دستگاه سنگک به صورت دوار و تونلی یا ریلی وجود دارد.

قیمت دستگاه نانوایی سنگک بسته به کارایی، برند، ظرفیت، نوع آن متفاوت است و برای مغازه‌های نانوایی کوچکتر دستگاه‌های ساده‌تر با ظرفیت کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. قیمت این دستگاه بین ۷۵ میلیون تا ۷۰۰ میلیون برآورد می‌شود.

دستگاه نانوایی سنگک اتوماتیک

دستگاه نانوایی سنگک اتوماتیک یکی از دستگاه‌های پرکاربرد است که مزایای زیادی دارد. دستگاه‌های اتوماتیک دخالت انسان را کاهش می‌دهند و سرعت تولید نان افزایش می‌یابد. به همین دلیل بازدهی کار بالاتر می‌رود. این نوع دستگاه‌ها بسیار بهداشتی‌تر از دستگاه‌های سنتی هستند.

بدنه این دستگاه در مقابل حرارت و رطوبت بسیار مقاوم است و نصب و راه‌اندازی آن دردسری ندارد. همچنین بدنه دستگاه به صورت استیل طراحی شده است و کیفیت بالایی دارد. در ادامه با بخش‌های متنوع این دستگاه بیشتر آشنا می‌شویم

سیستم حرارتی


یکی از بخش‌های دستگاه اتوماتیک و نیمه اتوماتیک سنگک، سیستم حرارتی است. این بخش به صورت غیرمستقیم نان را تولید می‌کند و به صورت بهداشتی وظایف خود را انجام می‌دهد. سیستم حرارتی، گرما را زیر صفحه چدنی و روی نان هدایت می‌کند. هر چه دستگاه پیشرفته‌تر باشد، کم مصرف‌تر است و با کیفیت بالاتری نان را تولید می‌کند.

سیستم برقی

سیستم برقی به کنترل جریان الکتریکی دستگاه می‌پردازد و جریان برق را به سایر نقاط دستگاه و قطعات هدایت می‌کند. از این طریق از یک طرف نان وارد دستگاه می‌شود و از طرف دیگر خارج می‌شود.

دستگاه نانوایی سنگک تمام اتوماتیک

در دستگاه نانوایی تمام اتوماتیک نان بدون شاطر پخت می‌شود و دخالت انسان به حداقل می‌رسد. این دستگاه به دو صورت تونلی و دورا در بازا موجود است.

دستگاه نان سنگک بدون شاطر در مشهد خراسان رضوی
دستگاه نانوایی سنگک تمام اتوماتیک تونلی

یکی از دستگاه‌های محبوب برای تولید نان‌های سنگک را می‌توان نوع تمام اتوماتیک آن معرفی کرد؛ این دستگاه به صورت مستقیم و غیرمستقیم به نان حرارت می‌دهد و نان‌های نرم و خوشمزه را تولید می‌کند. دستگاه تمام اتوماتیک تونلی سیستم دیجیتالی دارد که می‌توان بین ۲۰ تا ۴۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرد.

این نوع دستگاه برای رنگ و پخت نان قابل تنظیم است. سیستم خاصی در این دستگاه طراحی شده که برای تخلیه گرما از داخل فر به بیرون به کار می‌رود. همین امر باعث عمر طولانی و مفید در دستگاه تونلی می‌شود. این دستگاه قابلیت تنظیم اندازه نان را دارد و مجهز به سیستم ابداعی است. همچنین مجهز به پاشیدن دانه‌های کنجد، سیاه دانه و… است و نان‌ را مقوی‌تر می‌کند.

دستگاه نانوایی تمام اتوماتیک دوار

دستگاه نانوایی تمام اتوماتیک دوار یک محفظه دوار دارد که با مشعل‌های حرارتی پوشیده شده است؛ این دستگاه خمیر آماده و نرم سنگک را به صورت یکنواخت روی سطح دایره‌ای پهن می‌کند و می‌چرخاند. از این طریق نان می‌پزد و آماده می‌شود.

زمان پخت سنگک در این دستگاه تمام اتوماتیک حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است. از این طریق می‌توان با هزینه کم مقدار بیشتری نان در نانوایی‌ها تولید شود.

جدیدترین دستگاه نانوایی اتوماتیک سنگک

دستگاه‌های اتوماتیک از جمله جدیدترین دستگاه نانوایی اتوماتیک به شمار می‌رود که به صورت سریع و بهداشتی نان‌های سنگک را تولید می‌کند. این دستگاه مزایای زیادی نسبت به دستگاه‌های سنتی دارد و به همین دلیل برای تولیدات صنعتی در حجم بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برای راه‌اندازی و نصب این دستگاه نیاز به نصاب وجود دارد و بعد از خرید باید کارشناس برای نصب آن در محل حضور پیدا کنید. این دستگاه شامل بخش‌های متفاوتی است که در ادامه با آن بیشتر آشنا می‌شویم:

میکسر خمیر

یکی از بخش‌های مهم دستگاه نانوایی اتوماتیک سنگک میکسر خمیر است؛ این بخش وظیفه مخلوط کردن آب،‌ آرد و نمک را دارد تا یک خمیر لطف و یک‌دست آماده شود. میکسر سنگک به صورت سریع و اتوماتیک این خمیر را حاضر می‌کند.

بنابراین این بخش مزایای زیادی برای نانوایی‌ها دارد و به در وقت و انرژی و نیروی کار صرفه‌جوی می‌کند. همچنین سرعت آن تنظیم می‌شود و محفظه‌ای بهداشتی و استیل دارد که قابل شستشو است.

شاطر برقی

این بخش خمیر مایه و نمک را پهن می‌کند و براساس اندازه‌‌های تنظیم شده در کوتاه‌ترین زمان نان را برای پخت آماده می‌کند. از این طریق خمیر راحت‌تر می‌پزد و حرارت می‌بیند. شاطر برقی در فرهای تونلی همیر را روی ریل‌ها بدون دخالت انسان پهن می‌کند.

به این ترتیب فضای کمتری در نانوایی اشغال می‌شود و سرعت پخت نان را افزایش می‌دهد. میزان برق مصرف این بخش بسیار بهینه است و نگهداری آن دردسری برای نانوایی ندارد. شاطر برقی باکیفیت موجب طول عمر بالای دستگاه می‌شود.

جمع‌بندی

اگر در نانوایی خود به دنبال خرید یک دستگاه پرکاربرد هستید، خرید دستگاه نانوایی سنگک به شما پیشنهاد می‌شود. این دستگاه کارایی بالایی دارد و به تولید بهینه و سریع نان کمک بسزایی می‌کند. بسته به اندازه نانوایی دستگاه‌های متنوع با ظرفیت‌های بیشتر وجود دارد که امکانات متفاوتی نیز دارند.

این دستگاه‌ به فناوری پیشرفته طراحی شدند و بدون دخالت انسان نان‌های گرم و باکیفیت را تولید می‌کنند. همچنین در فضاهای بزرگ و کارخانه‌های به کار می‌روند. پخت نان به صورت اتوماتیک بسیار بهداشتی‌تر از روش‌های سنتی است.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.